Mijn naam is Dory Leenders, Natuurgeneeskundige, Kinesioloog Bioresonantie therapeut, Voetreflex en OncoReflex-therapeut.

 

Het is mijn missie om mensen, met Natuurlijke ondersteuning, te helpen bij het optimaliseren van hun gezondheid en vitaliteit.

Ik geloof in het zelfgenezend vermogen van ons lichaam. En als je lichaam goed verzorgt en ondersteunt kunnen we heel gezond en vitaal zijn. Ik heb inmiddels ruim 1500 mensen mogen helpen om ze te ondersteunen bij dit proces.

Gedurende ons leven verliezen we soms het contact, de verbinding met ons Zelf.

De sleutel tot verandering is om weer in contact te komen met jouw innerlijke Zelf, jouw gevoel en jouw behoeften. 

Als wij ons weer verbinden met ons innerlijke Zelf, kun je van binnenuit genezen.

 


De Horizon Natural Health & Care

staat symbool voor de praktijk omdat deze laat zien dat er altijd meer is, dan wij kunnen waarnemen. Net als in ons leven kijken wij zo ver als wij op dat moment kunnen zien, niet altijd bewust van het feit dat er mogelijk “meer” is. Het menselijk lichaam blijkt ook tot veel meer in staat te zijn dan wij vermoeden. Dat is precies datgene wat mijn werk zo fascineert.

Onze gezondheid en vitaliteit is een referentiekader van ons functioneren en hoe wij met onszelf, situaties en ons lichaam omgaan. Het heeft mij verwonderd hoe goed het lichaam op een holistische behandeling reageert en daardoor in een beter conditie kan komen of de weg naar herstel kan vinden.

 

Ik geloof dat mensen en het menselijk lichaam tot veel meer in staat is als wij anders met situaties om gaan. Onbewust weten mensen vaak wel waar het probleem zit, ze zijn zich er niet altijd van bewust. Het is mijn missie is om mensen te laten zien hoe ze bewuster door het leven kunnen gaan en meer levenskwaliteit kunnen bereiken, anders leren met hun problemen om te gaan, leren vanuit zichzelf en voor zichzelf de beste keuzes te leren maken. Mensen fysiek en emotioneel meer in balans brengen, de kracht en mogelijkheden in zichzelf laten ontdekken. De waarde van een goede gezondheid leren ontdekken en gemotiveerd zijn om daar iets voor te doen. Dat is het wat mijn werk zo interessant maakt.

Ik zie dat gemotiveerde mensen bewuster door het leven gaan en meer levenskwaliteit gaan ontwikkelen. Werken aan jezelf, is voor je lichaam en geest, een zo optimaal mogelijke gezondheid creëren. Het is mijn passie om mensen op fysiek en emotioneel gebied hierbij te mogen begeleiden en hen ondersteuning geven op weg naar gezondheid en vitaliteit! Met diverse behandelingen, gezondheidsprogramma's, en cursussen leer ik je, hoe je vooral ook zélf, pro-actief deel kunt nemen tijdens jouw ziekteproces en om aan je herstel te werken.
 Om dit te kunnen doen, heb ik diverse opleidingen gevolgd, in de Complementaire gezondheidszorg. 

Garantie's op herstel kan ik je niet geven, net zo min als je arts dit kan. Ik kan je wel ondersteunen en leren wat je zélf  kunt doen, om pro-actief deel te nemen aan je herstel.

Het is mijn passie en missie om mensen op "weg" te helpen bij hun ziekteproces

 

Om nieuwe inzichten te krijgen blijf ik mijn kennis middels opleidingen verdiepen.

De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd;

Bio-Psycho-Sociaal-Kinesiologie 

Totaal Balans 

Bioresonantie-therapie

Voetreflex-therapie

Oncoreflex-therapie

NAC Life-Coaching

Mijn behandelingen zijn gebaseerd op de kinesiologie en ik pas ook verschillende andere technieken toe:

 

Overige technieken

  • Meervoudige Intelligenties
  • Chakra psychologie
  • Bloesem therapie
  • Homeopathie
  • Fytotherapie
  • Meridiaan-therapie
  • Segmentale houdingscorrecties
  • Totaal Balans